Під час передсвяткової метушні завжди складно визначитися, що подарувати дівчині, мамі, сестрі або подрузі на Новий рік. Хочеться знайти щось особливе, що сподобається навіть сильним та незалежним. 

Якщо у вас є та жінка, якій ви прагнете купити щось особливе на цей рік, тоді даруємо вам можливість та шпаргалку подарунків, які ви можете купити в онлайн-магазині техніки HotBox. 


Цифрова фоторамка

Гідна заміна старим масивним фотоальбомам та безлічі фотографій на стінах! Натомість тепер можна розмістити фоторамку на столі або стіні, вставити флешку зі знімками, і насолоджуватися ними будь-якої миті та в будь-якій кількості, не завішуючи всі стіни будинку/офісу. А найголовніше те, що рамкою можна керувати телефоном з будь-якого місця, що дозволяє надсилати фотоповідомлення додому, поки вас немає. Чудовий подарунок для тих, хто цінує та колекціонує спогади. 

 

Масажер для обличчя

Портативний косметологічний апарат, який має якості професійного обладнання. Особливо корисний подарунок для дівчат, які обожнюють релаксувати вдома або постійно подорожують і не мають змоги регулярно відвідувати свого косметолога. Масажери для обличчя допомагають «оживити» шкіру, прискорюючи процеси її відновлення. Посилюють циркуляцію крові навіть у найдрібніших капілярах. Подарунок, який символізує турботу та любов до себе. 

 

Вакууматор

Подарунок для дівчат, які обожнюють готувати та смачно поїсти. 

Пристрій дозволяє зберігати швидкопсувні продукти в 4-5 разів довше звичного. Вакуумовані продукти, як сухі так і вологі, зберігають свої корисні властивості та дають змогу робити запаси на великий проміжок часу, суттєво полегшуючи роботу домогосподиням. Особливо приємно, що в комплекті до вакууматора йде рол вакуумних пакетів, що робить подарунок якісним та завершеним.

 

Молоковідсмоктувач

Якщо ви шукаєте подарунок для вагітної дівчини або молодої матусі, зверніть увагу на вибір молоковісмоктувачів на нашому сайті. Девайс допомагає налагодити лактацію та зберегти материнське молоко під час лактаційних кризів, забезпечує швидке, ефективне і безпечне зціджування грудного молока. Справжній скарб для матусь, які планують виходити на роботу і не матимуть змоги регулярно годувати дитину. Також використовується як допоміжний метод при станах “мало молока” та при завершенні лактації. Молоковідсмоктувачі у магазині Hot-Box - це передові технології у питанні материнства. Якісна збірка, стильний дизайн, бережливе всмоктування та безліч режимів, включно із масажним, які сподобаються матусям.

 

Стерилізатор

Стерилізатори для пляшок - потрібний і популярний девайс в арсеналі кожної матусі. Вони працюють за рахунок пари, яка обробляє поверхню дитячого посуду, та не псують його, в той же час довго зберігаючи стерильність. В умовах сучасної мобільності батьків та їх дітей стерилізатори незамінні в догляді за дітьми. Hot-Box йде на крок вперед і пропонує багатофункціональні стерилізатори, які не тільки забезпечують стерильність посуду, а й мають режими для швидкого підігрівання молока або суміші та підтримки температури вже нагрітого посуду\молока. 

 

Пам’ятайте, що подарунки - це про увагу та турботу. Тож будь-який подарунок від вас приноситиме радість та щастя для близької людини. 

Прихильників дарувати не лише радість, а й користь, запрошуємо в онлайн-магазин електроніки HotBox, адже побутова техніка рятує наш час, звільняючи його на сім'ю, друзів та інші приємні справи, що робить це ідеальним подарунком для коханої людини, який ти так довго шукаєш.