Відеореєстратори – одна з найпотрібніших речей для водія нарівні із запасним колесом у багажнику. Вони стали справжньою необхідністю в сьогоднішньому світі і багато водіїв встановлюють їх одразу після придбання машини. Купити відеореєстратори буде гарним і практичним рішенням, бо такий вид техніки постійно вдосконалюється, проте стає дедалі доступнішим для покупця. Зараз він є практично в кожному авто і ним користуються всі далекоглядні водії. Адже тільки наявність відеореєстратора може врятувати від купи проблем.

Які бувають авто відеореєстратори та які функції виконують

Відеореєстратори купити можна різних моделей в залежності від призначення, бюджету і власних побажань. Проте варто пам'ятати, щоб купити відеореєстратори в Україні дійсно хорошої якості, потрібно підбирати модель з усіма сертифікатами у доброякісного представника, який чесно реалізує свій товар. Саме тоді ви отримаєте дійсну якісну техніку, яка прослужить вам довго та зафіксує будь-яку подію на дорозі або парковці.

Багато хто цікавиться: відеореєстратори як вибрати краще. Для цього варто зважити на кілька нюансів.

Які функції відеореєстратори мають?

отримання відеосигналу, запис відео;
обробка та стиснення отриманої інформації;
передача даних на фізичний носій.

Крім цих основних задач ще можливе нічне бачення, вбудований навігатор, детектор руху, датчик ударів та циклічний запис відео. Кількість тих чи інших функцій залежить від ціни та потреб самого водія і кожен вирішує сам, які автомобільні відеореєстратори йому підходять. Також слід пам'ятати, сучасні моделі навіть дуже бюджетного варіанту дозволяють здійснювати базові завдання на належному рівні.

Авто реєстратори стають незамінним помічником на дорозі, насамперед, під час будь-яких конфліктів та зіткнень. Вони допомагають максимально точно відтворити послідовність подій, саме на ці записи, найчастіше, орієнтуються поліцейські, саме відео може бути незаперечним доказом при судових чи інших розглядах. Крім того, відеореєстратори на автомобіль документують злодіїв та вандалів, що завдають шкоди автомобілю навіть, коли він на парковці або в, здавалося б, іншому безпечному місці.

Відеореєстратори авто можна розділити на такі види:

Штатні

Стоять на місці датчика дощу біля дзеркала заднього виду на лобовому склі. Відмінний варіант, який нічого не загороджує та не заважає проводами. Підходить лише для авто, де немає датчиків дощу.

Стандартні

Кріпляться на скло або торпеду. Максимально оснащені, найчастіше легко знімаються та їх можна використовувати в інших місцях, за необхідності.

Дзеркальні

Вбудовані у дзеркало заднього виду. Максимально не виділяються та не привертають до себе увагу, повністю зливаючись із салоном. Але дзеркало збільшеного розміру, його неможливо використовувати автономно. Можливо, не вдасться поставити відеореєстратор, якщо дзеркало вже має вбудовані функції.

Стаціонарні

Електронні блоки, що дозволяють підключати кілька камер. Відмінне рішення для комерційного засобу та повної документації подій усередині та зовні. Але при цьому може знадобитися придбання додаткових камер, що не входять до комплекту.

Відеореєстратори купити Київ потрібно насамперед, відштовхуючись від своїх власних потреб. Також може вплинути система установки, наявність тих чи інших функцій, модель машини або наявність іншої техніки.

Де найкраще відеореєстратори купити в Києві?

Інтернет магазин HotBox – магазин, який займається не лише електронною технікою для автомобілів, а й багатьма іншими категоріями, реалізовуючи товар найвищої якості. Відеореєстратори HotBox мають усі сертифікати якості, а також інші документи, що підтверджують оригінальність продукції. Крім того, широкий асортимент товару, можливість консультації професіоналів зроблять покупку максимально ефективною. Магазин ХотБокс надає сервісне обслуговування своїм клієнтам, а також максимально зручний спосіб оплати та можливість відеореєстратори купити у Києві. Замовити можна на сайті hot-box.com.ua. А приємні ціни, постійні акції, знижки та індивідуальний підхід до клієнта стануть приємним доповненням до кожної покупки.