Як обрати правильний блендер - пароварку для приготування дитячого прикорму? Поради від HotBox

 

Ваша дитина готова до першого прикорму? Звичайно, ви можете придбати готові баночки дитячого харчування в супермаркеті. Але ви також можете приготувати дитині фруктові та овочеві пюре вдома зі свіжих інгредієнтів з допомогою сучасних приладів, які не тільки полегшують процес, але й суттєво заощаджують ваш час. Багато батьків в якості помічника в приготуванні прикорму обирають саме блендери – пароварки.

Отже, що таке блендери - пароварки для приготування прикорму для дітей, чим вони корисні та на що звернути увагу, купуючи цей пристрій?

 

Блендер – пароварка для приготування дитячого харчування — це електронний пристрій, який готує їжу для вашої дитини автоматично. Ви можете готувати на пару та змішувати різні інгредієнти. Вам не потрібно витрачати кілька контейнерів, оскільки один кухонний комбайн виконає всі завдання за вас, що означає менше миття посуду, менше часу та грошей, витрачених на магазинне дитяче харчування.

 

Головні переваги домашнього дитячого харчування

 

Приготування прикорму вдома за допомогою блендера – пароварки має безліч переваг. Насамперед домашнє дитяче харчування не містить консервантів і дозволяє вашій дитині  отримати максимальну користь для здоров’я від їжі, якою ви її годуєте. Також ви легко можете експериментувати зі смаками, додаючи різні фрукти та овочі в тій комбінації, що буде до вподоби саме вашому малюку.

Не менш важливою є можливість приготувати необхідну для малюка кількість їжі. Навіть якщо ви приготували більше, ви можете заморозити залишки їжі для подальшого використання. Куплене в магазині харчування може бути або значно менше, або більше норми для вашої дитини. Якщо ви відкрили більше баночок з магазинним з прикормом, заморожувати їх не варто.

 

Як обрати правильний пристрій для приготування дитячого харчування?

 

Коли ви обираєте блендер - пароварку для приготування прикорму для дітей, важливо звернути увагу на наступні фактори:

 

  1. Функціональність

Кухонні блендери – пароварки пропонуються в різних моделях із можливістю змішування, розігрівання та навіть розморожування заморожених продуктів. Ви повинні зрозуміти, який тип кухонної машини вам потрібен, і вибрати ту, яка найкраще відповідає вашим потребам і бюджету.

  1. Матеріал

Кухонні пристрої мають бути виготовлені з безпечних матеріалів, що не містять BPA.

  1. Розмір

Перш ніж купувати блендер – пароварку, подумайте про наявний у вас простір. Вибір більш громіздкого пристрою буде недоцільним, якщо у вас обмежений простір.

  1. Зручність використання

Ефективність цього пристрою залежить від ваших особистих потреб. Перевірте опис продукту в інструкції та дізнайтеся, скільки часу потрібно машині для приготування їжі. Кожна машина відрізняється від інших. Ви маєте вибрати той варіант, який буде підходити вам на основі ваших потреб і вимог.

 

Де купити якісні блендери – пароварки та інші необхідні товари для дітей?

 

Інтернет-магазин HotBox пропонує тільки якісні товари для дітей та батьків, а також тут представлений великий вибір найрізноманітнішої електроніки та інших товарів, які стануть надійними помічниками у побуті. Простота інтерфейсу сайту робить процес замовлення легким та швидким. Кожна з представлених позицій забезпечена докладним описом характеристик та особливостей товару та фотографіями, що спрощує процедуру вибору. Щоб ознайомитись з асортиментом, заходьте на сайт hot-box.com.ua