Годування грудьми дуже важливий у житті процес, як малюка, так його матері. Молоко забезпечує дитині вітаміни для розвитку, росту, оберігає від хвороб та допомагає сформувати міцний зв'язок зі своєю мамою. Молоковідсмоктувач мимоволі стає дуже важливою частиною цього процесу. Це простий у використанні електричний або ручний механізм, який дозволяє зручно зціджувати молоко, коли потрібно. Він не тільки забезпечує комфорт жінці, але й дбає про її дитину, надаючи йому можливість звичного харчування, навіть якщо вона далеко.

Навіщо молоковідсмоктувачі потрібні та які вони бувають?

молоковідсмоктувачіКрім свого прямого застосування, багато хто вирішує купити молоковідсмоктувачі тому, що вони:

Вирішують проблему застою, виступаючи профілактичною процедурою;
Допомагають у разі виникнення маститу;
Потрібні, якщо дитина з тієї чи іншої причини знаходиться окремо від матері;
Допомагають, коли є неприємні відчуття при годуванні грудьми;
Якщо дитина народилася передчасно і ще не вміє їсти сама.

На сьогоднішній день, молоковідсмоктувачі для мам, що годують, стали не тільки дуже доступними, але і максимально різноманітними. Кожна може підібрати варіант, який буде комфортний саме їй. Але багатьох це також ставить у глухий кут. Адже які тоді молоковідсмоктувачі купити, якщо існує стільки моделей? Які молоковідсмоктувачі кращі саме для неї? Відповідь на ці питання отримати можна, якщо порівняти плюси та мінуси кожного варіанту.

В цілому, бувають молоковідсмоктувачі електричні або ручні. Але, крім цього, їх можна поділити на такі види, як:

✦ Помпові;

Працюють завдяки активному стисканню помпи. Безшумні, компактні та дешеві. Але качати помпу важкий процес, який, до того ж, може викликати тріщини на сосках.

✦ Вакуумні;

Задіяно вакуумний механізм, що працює від активного натискання на грушу. Дещо відрізняється від попередньої моделі. Також процес може бути стомлюючим та недостатньо ефективним. Не варто використовувати занадто часто, щоб уникнути травмування.

✦ Шприцеподібні;

Компактний розмір, але тривалий процес роботи, де задіяні обидві руки. Складно контролювати потужність, що може завдавати неприємних відчуттів.

✦ Поршневі;

Працюють за допомогою натискання на важіль на пляшечці. Прості у використанні та легко розбираються на деталі. Однак потрібно докласти певних зусиль для натискання.

✦ Електричні;

Працюють завдяки джерелу живлення. Зціджують молоко самостійно, без зусиль, мають різні режими, мінімальний ризик отримати будь-яку травму. Але можуть трохи шуміти під час роботи і без електричного живлення непридатні до використання.

✦ Подвійні;

Молоковідсмоктувач електричний на два соска одночасно. Заощаджують час і дуже зручні у використанні.

✦ Однофазні;

Молоковідсмоктувачі електронні з одним ритмом роботи. Деякі моделі можуть регулюватися. Зручні для тих, хто не має проблем із молоком.

✦ Двофазні;

молоковідсмоктувач електричнийЕлектронні молоковідсмоктувачі з дуже складним ритмом роботи, що імітують сосання грудей дитиною. Працюють у два етапи з різними швидкостями. Максимально комфортні, точно не спричинять травм. Найвища ціна на ринку.

Знаючи ці плюси та мінуси набагато простіше вибрати модель, яка підійде для Вас найкраще. На що ще варто звернути увагу, коли плануєте молоковідсмоктувачі купити?

 Як часто ви його хочете використати;

Для частого використання механічні моделі можуть бути травмуючими.

 Що входить в комплект;

Скільки пляшечок входить, чи є додаткові функції та чи потрібні вони вам;

 З чого зроблено насадки;

Силікон визнаний найзручнішим матеріалом, який максимально комфортний та не травмує груди.

 

Де купити молоковідсмоктувачі гарної якості та за вигідною ціною?

Інтернет магазин HotBox – це магазин не тільки техніки для мам та дітей, а й найрізноманітнішої електроніки під усі побутові потреби. Магазин ХотБокс відрізняється винятковою якістю своєї продукції, тому молоковідсмоктувач Київ тут тільки з наявністю всіх сертифікатів якості та оригінальності. Крім того, вас точно порадує дуже приємна цінова політика, постійні знижки та акції, а також індивідуальний підхід до клієнта, можливість проконсультуватися з будь-якого приводу та замовити доставку найзручнішим чином. Щоб ознайомитись із асортиментом, заходьте на сайт hot-box.com.ua.