Огляд основних функцій при виборі відеоняні для вашого малюка

Радіо-, відеоняні вважаються необхідним інструментом для більшості батьків. Бути поряд з дитиною 24/7 просто неможливо, а наявність пристрою, який дозволяє бачити та чути дитину, коли ви не перебуваєте з нею в кімнаті, на вагу золота. В останні роки відеоняні значно удосконалюються, щоб стати все більш інтелектуальними та багатофункціональними. Через це у батьків часто виникають питання щодо функцій та безпеки радіо-, відеонянь.

Поспілкувавшись з експертами та досвідченими батьками, ми підготували поради,  які допоможуть вам обрати найкращу Wi-Fi відеоняню / радіоняню для вашої дитини.

 

Як правильно обрати Wi-Fi відеоняню / радіоняню для вашої дитини?

 

У наш час відеоняні мають різні функції. Ви маєте обрати пристрій саме з тими функціями та особливостями, які підходять для вашого стилю життя та потреб. Ось деякі особливості, на які варто звернути увагу при виборі радіо-, відеоняні.

  1. Двостороння розмова

Ця функція радіоняні дозволяє вам і вашій дитині слухати голоси один одного з різних місць. Це дає дітям відчуття, що ви поруч з ними. За допомогою цього ви можете заспокоїти дитину своїм голосом.

  1. Відеозапис і знімок

Більшість радіо-, відеонянь забезпечують запис звуку. Однак є чудові доступні моделі, які пропонують запис відео та можливість зробити знімок. Ці відеоняні дають вам спокій, впевненість та можливість зберегти важливі та цікаві моменти життя вашого малюка.

  1. Голосова активація та датчик руху

Ці функції допоможуть попередити вас щоразу, коли ваша дитина прокинеться.

  1. Інфрачервоне нічне бачення

Відеоняня з інфрачервоним нічним баченням може допомогти стежити за дитиною навіть у темній кімнаті. Це ідеально підійде для того, щоб спостерігати за своїм малюком при нічному освітленні. Ви отримуєте чітке зображення вашої дитини навіть при слабкому освітленні.

  1. Моніторинг кімнатної температури

Функція моніторингу кімнатної температури допоможе вам переконатися, що в кімнаті вашої дитини правильна температура.

  1. Робоча частота

В ідеалі радіо-, відеоняні доступні з різними частотами, такими як 49 МГц, 900 МГц і 2,4 ГГц. Перш ніж прийняти рішення, обов'язково вивчіть чіткість і перешкоди.

  1. Якість відео

І останнє, але не менш важливе, перевірте якість відео. Відеоняня з розмитим зображенням, поганою якістю відео – зовсім не ідеальний варіант, тому радимо обирати моделі з Full HD 1080p, що забезпечує чітке зображення.

 

Отже, вибір Wi-Fi відеоняні / радіоняні для вашого дому може бути нелегким завданням, але з належними знаннями та дослідженнями ви зможете переконатися, що знайдете найкращий пристрій для ваших потреб. Зверніть увагу на пропоновані функції, гарантію та підтримку клієнтів.

 

Де купити Wi-Fi відеоняню / радіоняню гарної якості з гарантією та підтримкою клієнтів?

 

В інтернет-магазині HotBox представлені тільки якісні моделі Wi-Fi відеонянь / радіонянь з детальним описом функцій та гарантією. Також тут великий вибір інших товарів для дому, автомобілей та подорожей. Магазин надає підтримку своїм клієнтам, що робить процес покупки максимально зручним та ефективним. Щоб ознайомитись з асортиментом товарів, заходьте на сайт hot-box.com.ua.