Новий рік — це найпрекрасніше свято, яке святкує увесь світ. Але іноді це може перетворитися на найлютіший жах. А особливо у період вибору подарунків.

«Мені нічого не треба», — каже ваша дружина, друзі, батьки, родичі. І тоді всі ваші спроби перетворюються на танці із бубном.

Відміняйте паніку і нумо обирати. Онлайн-магазин Hot-Box підготував список найкращих та корисних подарунків, які стануть у нагоді в цьому році для кожного. 

 

Топ подарунків для чоловіка на Новий Рік

 

Купити подарунок для особливої людини у вашому житті іноді здається складною задачею. Але і на цю задачу можна знайти рішення. Навіть якщо здається, що у нього вже все є, існує маса унікальних подарунків для чоловіків, які дійсно справлять на нього враження.

 

Автомобільний відеореєстратор 

Незамінний атрибут для кожного любителя швидкості. Надійний автомобільний помічник, з який він почуватиметься безпечніше. Стильний компактний девайс, який стане рятівником у дорожніх ситуаціях, а також забезпечить поважне ставленням ДАІ.

Обирай автономно-працюючий Sunway Black або FHD 1080P, який забезпечує якісне відео навіть у темряві. Компактні моделі, які органічно вписуються у сучасний інтер'єр будь-якого салону автомобіля. Гаджет, який щодня милуватиме погляд, приноситиме естетичне задоволення і нагадуватиме про вас. 

 

Автомобільний пилосос

Вдалий подарунок для автолюбителів, і не тільки, який суттєво полегшує життя. Автомобільні пилососи - чудові помічники у прибиранні, мають зручні габарити, привабливий сучасний дизайн. Завдяки цьому девайсу зручно і просто збирати сміття навіть там, де решта пилососів не впорається. У магазині Hot-Box ви знайдете моделі, які не має аналогів та у складеному стані займають місце, висотою зі планшет. А також моделі з LED підсвіткою, що забезпечать чистоту в машині або дома навіть у темряві, що робить його однозначним фаворитом в українських реаліях. 

 

Стартер (Автомобільний пускозарядний пристрій)

Такому подарунку зрадіє кожен автомобіліст, без винятку. Стартер особливо незамінна річ у польових умовах. На випадок, коли у найвідповідальніший момент сідає акумулятор, портативний високопродуктивний пусковий механізм забезпечує заряд енергії, якого вистачить для запуску повністю розрядженого акумулятора за лічені секунди. Це робить пристрій надійним асистентом у критичних ситуаціях, а також помічником у щоденних справах, так як його можна використовувати, як павербанк. Також маємо моделі, оснащені потужним ліхтарем, що дає безперервне світло на 12 годин.

 

Електрична зубна щітка

Оригінальний подарунок, який який стане корисним та приємним сюрпризом навіть для тих, хто не знає, чого хоче. Електрична зубна щітка - один із найкращих помічників для ваших зубів вдома. Наш магазин пропонує лише офіційні, перевірені моделі, які відрізняються своєю довговічністю, сучасним дизайном та технічною “начинкою”, яка не має аналогів. Поєднання потужності, стилю та ефективності робить її ідеальним та бажаним подарунком до будь-якого свята!

 

Павербанк 

У сучасному житті українця, якби ми створювали рейтинг, цей девайс зайняв би перше місце серед інших подарунків по функціональності. 

У світі, в якому більшість часу відсутня електроенергія, павербанк є тим самим рятівником, що має наснагу заряджати пристрої навіть без розетки та дротів. А, наявні у нашому магазині, моделі з сонячними батареями збільшують ефективність пристроїв у критичних ситуаціях.

 

Пам’ятайте, що подарунки - це про увагу та турботу. Тож будь-який подарунок від вас приноситиме радість та щастя для близької людини. 

Прихильників дарувати не лише радість, а й користь, запрошуємо в онлайн-магазин електроніки HotBox, адже побутова техніка рятує наш час, звільняючи його на сім'ю, друзів та інші приємні справи, що робить це ідеальним подарунком для коханої людини, який ти так довго шукаєш.